Marvel en Riot Games werken samen aan League of Legends comic

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 17:07

De combinatie van Marvel en Riot Games lijkt misschien niet heel voor de hand liggend, maar ze werken toch echt samen aan een nieuwe comic. Techsite Venturebeat meldt dat Marvel en Riot Games bezig zijn aan een comic gebaseerd op League of Legends, waar we vanaf volgende maand al meer van kunnen zien.

De eerste League of Legends comic die uitkomt, heet League of Legends: Ashe: Warmother. Dit verhaal speelt zich af in de wereld van Runeterra en volgt het verhaal van Ashe, die een van de veertig originele League of Legends personages is. Volgens hoofdredacteur van Marvel, C.B. Cebulski, passen de wereld van League of Legends en de verschillende personages perfect in een comic. Riot Games heeft zelf ook al meerdere korte verhalen over verschillende League of Legends personages gepubliceerd op hun website. De comics in samenwerking met marvel zullen zowel op papier als digitaal te lezen zijn. Of er nog meer comics over andere champions uitkomen, is momenteel nog niet zeker.

League of Legends Comic Marvel

De eerste uitgave van League of Legends: Ashe: Warmother verschijnt digitaal op 19 december. De papieren variant van de comic verschijnt in mei 2019.

Bron: Venturebeat
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord