Marvel Avengers-cijfers vallen tegen

Geplaatst:
Aangepast: 6 november 2020 21:27

Slecht nieuws uit het kamp van de vrienden van Square Enix. De cijfers van de game Marvel Avengers vallen flink tegen, waardoor ontwikkelaar Square Enix op dit moment flinke verliezen lijdt.

De Final Fantasy-ontwikkelaar had zich de cijfers van Marvel Avengers waarschijnlijk flink anders voorgesteld. De verkopen van Marvel's Avengers voldeden naar verluidt niet aan de verwachtingen van Square Enix en vormen momenteel de drijvende kracht achter een verlies van 51 miljoen euro (6,5 miljard Japanse yen), voor het bedrijf in het tweede kwartaal van 2020. Eerder dit jaar maakte Marvel's Avengers een nogal rotsachtige debuut, geplaagd door bugs die in volgende patches werden verholpen. Hoewel deze patches nieuwe inhoud bevatte, zoals de mogelijkheid voor Captain America om deuren open te slaan met zijn schild en de nieuwe Tachyon Rift-missies, bleven de problemen bij de lancering de game plagen. Om die reden is de game uitgesteld voor de volgende generatie consoles, tot 2021.

onbekend

Marvel Avangers kwam op 4 september uit voor PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc.

Bron: Square Enix

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord