Mark Jacobs is weg bij EA

Algemeen manager van Mythic Entertainment, Mark Jacobs, heeft afgelopen dinsdag EA verlaten. Niet vanwege zijn slechte prestaties, meer vanwege een reorganisatie bij EA. Mark was verantwoordelijk voor o.a. Warhammer Online.

EA is van plan een nieuwe studio te openen, speciaal voor role playing games en massive multiplayer online games. Aan het hoofd van deze nieuwe studio komt de algemeen manager Ray Muzyka te staan, dit tezamen met BioWare.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?