Mario vs. Donkey Kong 3 op DSi

Nintendo heeft zojuist op de persconferentie nog gemeld dat Mario vs. Donkey Kong 3: Minis March Again als downloadbare game op de DSi gaat verschijnen. Vanaf 8 juni kan deze game in de Verenigde Staten worden gedownload. Wanneer deze in Europa uitkomt werd niet gezegd.

Het derde deel lijkt veel op de voorgangers. Nieuw is dat spelers, zowel on- als offline, levels met elkaar kunnen uitwisselen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?