Mario Royale is nu Infringio Royale na klacht Nintendo

Mario Royale is veranderd in Infringio Royale. De ontwikkelaar van de fan-game moest Mario uit zijn game halen na een klacht van Nintendo. Dat maakte de ontwikkelaar bekend via zijn twitter-account.

Eerder deze week kwam Mario Royale online, een fan-made battle-royale game, van Inferbro uit. Het duurde alleen niet lang, voordat Nintendo aan de deur klopte. De gamegigant stuurde hem een brief die hem dwong Mario en alle andere Nintendo eigendommen uit de game te verwijderen. Inferbro kon niets anders doen dan gehoor geven aan de eisen van Nintendo, maar hij had een plan achter de hand. Een uur na het offline halen kwam Infringio Royale online. Precies dezelfde game alleen dan zonder Mario erin. Je kan de tweet met de aankondiging Inferbro hieronder bekijken.

Rip Mario Royale 17 juni 2019- 21 juni 2019.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?