Mario Red & Blue Edition Nintendo Switch onthuld

Geplaatst: 13 januari 2021 12:03

Er komt binnenkort een nieuwe speciale editie van de Nintendo Switch op de markt. Nintendo heeft namelijk de Mario Red & Blue Edition Nintendo Switch onthuld.

De Nintendo switch is inmiddels al een paar jaar oud en heeft inmiddels ook al een aantal verschillende speciale designs gekregen. Zo kregen we vorig jaar een speciale Animal Crossing Nintendo Switch en de Nintendo Switch Fortnite Special Edition. Binnenkort komt er echter nog een speciale editie bij. Deze nieuwe Nintendo Switch heeft een wel heel herkenbaar kleurenschema. De hybride console krijgt namelijk een rood met blauw kleurenpalet, zoals die van het iconische personage Super Mario. De Mario Red & Blue Edition Nintendo Switch wordt door de Japanse gamegigant uitgebracht ter ere van Mario's 35ste verjaardag en om de release van Super Mario 3D World + Bowser's Fury te vieren.

De Mario Red & Blue Edition Nintendo Switch verschijnt, net als Super Mario 3D World + Bowser's Fury, op 12 februari.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord