Mario Party als bordspel

Een Spanjaard heeft van de game Mario Party een bordspel gemaakt. Waarschijnlijk was deze man het zat om altijd maar dezelfde bordspelletjes te moeten spelen en heeft daarom maar een eigen in elkaar geknutseld Mario Party bordspel gemaakt.

Hij heeft het elk onderdeeltje van het bordspel zelf gemaakt. De kans dat dit bordspel op de markt verschijnt, is echter heel klein.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?