Super Mario Maker

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 11 september 2015
  • Platformen Nintendo Wii U, Nintendo 3DS
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Mario Maker level eindelijk gehaald na 4,2 miljoen pogingen

Een Super Mario Maker speler, Joris, heeft na 4,2 miljoen andere pogingen als eerste het level Lucky Draw gehaald. Hij heeft helaas geen videobewijs van zijn succes.

Lucky Draw is een level gemaakt door Phenotype en heeft een 1 in 7,5 miljoen slagingskans. Je hoeft niet goed te zijn in Mario, maar je moet heel veel geluk hebben om het level te halen. Het ziet er simpel uit: zes Magikoopa's en Mario die tussen twee ijsblokken inzit. Het probleem is dat alles precies goed moet gaan als je het level wil halen. Er waren dertien anderen die het level 'afgerond' hadden, maar die bleken vals gespeeld te hebben door het level te hacken. Je kan een video over het level hieronder bekijken.

Super Mario Maker is beschikbaar op de Wii U en de 3DS. 27 juni komt het vervolg, Super Mario Maker 2, uit op de Nintendo Switch.

BRON Gamerant

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?