Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Mario maakt straten onveilig

Het was eigenlijk maar een kwestie van afwachten sinds in 1992 de eerste Mario Kart game uitkwam. Eindelijk is het dan echt zo ver gekomen: er is een Super Mario Kart race gehouden in Frankrijk. Alhoewel het voor gamekenners niet erg vreemd is werd er raar opgekeken door het publiek toen er opeens een echte Super Mario Kart race begon in de stad.

Rémi Gaillard, een bekende Franse komiek, wilde een leuk filmpje maken voor zijn website: nimportequi.com. Hij kwam met het idee om Super Mario Kart tot leven te brengen.

Nadat hij een Mariokostuum aangetrokken had is Rémi door de straten op een extreem lage kart gaan scheuren. Nadat hij bananenschillen naar andere automobilisten gooide en de politie tegenkwam werd hij uiteindelijk staande gehouden om daarna gewoon weer weg te rijden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?