Mario Kart voor volwassenen

Wie de naam Mario Kart niet kent, zal dan echt zijn hele leven in een grot hebben gewoond. Iedere gamer is wel bekend met deze klassieke kart game.

Bizarre Creations deed onlangs een bizarre uitspraak. Eind dit jaar moet hun nieuwe game Blur uitkomen. Dit is een next-gen kart game en wordt volgens hoofd developer Ben Ward een soort Mario Kart voor volwassenen. De letterlijke uitspraak van Ben Ward was:

The PR people don't really let me say this but Blur is like an adult Mario Kart. It's what you want from the next-generation of karting games
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?