Mario Kart verplaatst zich naar real-life

Natuurlijk kent iedereen de game Mario Kart. Echt een game om met een paar vrienden thuis op de bank te spelen en daarbij veel plezier maken. Speelgoedbedrijf Tomy denkt daar precies hetzelfde over en maakt de stap naar het echte leven.

Nou ja, echt leven... Het gaat hier om radiografisch bestuurbare wagentjes, waarmee je tegen elkaar kunt racen. De wagentjes komen rechtstreeks uit de game en hebben zelfs de bekende power-ups die je kunt gebruiken. Zo kun je jouw kart bijvoorbeeld een snelheidsboost geven met de bekende 'Mushrooms' en kun je 'Lighting' inzetten om andere karts een stoot te geven als je er tegenaan botst.

De mini karts zijn binnenkort in Japan verkrijgbaar voor zo'n dertig dollar per wagentje. Of dit speelgoed ook naar Europa komt, is nu nog niet bekend, maar laten we hopen dat wij ook ooit lol kunnen hebben met deze briljante uitvinding.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?