Mario Kart Tour uitgesteld naar 2019

Geplaatst:

Mario Kart Tour laat voorlopig nog wel even op zich wachten. Nintendo heeft bekendgemaakt dat de game niet in maart verschijnt, maar ergens in de komende zomer.

Veel meer dan een logo en het feit dat het een mobiele game betreft, heeft Nintendo nog niet uit de doeken gedaan. Met de geringe informatie en de naderende releasedatum is het wellicht niet zo gek dat Nintendo nu heeft aangekondigd de release van de game naar de zomer te verschuiven. Wat Mario Kart Tour ons precies gaat bieden is dus nog even afwachten. Het is wel te hopen dat het beter wordt ontvangen dan Super Mario Run en Animal Crossing: Pocket Camp, want beide games konden geen groot publiek trekken.

Mario Kart Tour moet in de zomer van 2019 verschijnen voor de mobiele apparaten.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart Tour

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord