Mario Kart Tour ontvangt multiplayer team racing

Geplaatst: 15 mei 2020 13:40
Aangepast: 15 mei 2020 13:41

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de multiplayer van Mario Kart Tour verrijkt is met team racing. Ook zijn er Room Codes toegevoegd middels de nieuwe update.

De mobiele game kwam in 2019 uit en het heeft lang geduurd voordat je in Mario Kart Tour ook daadwerkelijk tegen andere spelers kon racen. Nu dat eenmaal kan is Nintendo bezig om te kijken waar het nog verbeterd kan worden. Eén van die verbeteringen is nu waargemaakt, want het is vanaf nu mogelijk om in teams te racen. Je kunt met maximaal vier teams van elk twee spelers de strijd met elkaar aangaan. Om je vrienden makkelijker te kunnen vinden zijn nu ook Room Codes toegevoegd waarmee je je eigen server kan maken en de code kunt geven aan degenen met wie jij wil racen. In deze 'room' kun je met acht spelers tegelijk vertoeven.

Mario Kart Tour is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart Tour

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord