Mario Kart Tour krijgt multiplayer bèta

Geplaatst:
Aangepast: 1 november 2019 11:21

Mario Kart Tour krijgt een multiplayer bèta. De test vindt volgende maand plaats.

Mario Kart Tour is inmiddels al een tijdje uit. De optie om samen met je vrienden multiplayer te spelen, was er alleen nog niet. Nintendo kondigt nu aan dat er binnenkort wel een multiplayer-functionaliteit gaat komen. Via Twitter maakte het Japanse bedrijf namelijk bekend dat er volgende maand een bèta voor de multiplayer komt. Deze bèta-test is echter niet voor iedereen toegankelijk. Enkel spelers die in het bezit zijn van een Mario Kart Tour Gold Pass kunnen aan de test meedoen. Met deze Gold Pass ontgrendel je straks dus naast de 200cc-modus ook de multiplayer bèta.

Mario Kart Tour is momenteel te spelen op iOS en Android. In december vindt de bèta test plaats. Hoe lang deze duurt en wanneer de multiplayer-functionaliteit wordt toegevoegd, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart Tour

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord