Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Mario Kart en Wii Fit verkopen goed in de UK

De games Mario Kart en Wii Fit doen het erg goed qua verkoopcijfers. Deze games zijn namelijk al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank gegaan in Groot-Brittanië. Beide zouden dus maar zo een dubbel-platina in de wacht kunnen slepen.

Toch kunnen beide games niet op tegen de game Wii Play, die al sinds de release de charts domineert. Wii Play staat namelijk al vanaf het begin in Groot-Brittanië in de best-sellers lijst bovenaan. Of deze games net zoveel verkocht gaan worden als Wii Play, of misschien zelfs beter, blijft nog maar de vraag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?