Mario gaat honkballen op de Wii

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2018 11:36

Sportman Mario Bros heeft het maar druk. Vanaf vandaag racet deze vriendelijke loodgieter weer samen met al zijn vrienden op de nieuwste circuits rond in zijn snelle kart om deze vervolgens over een half jaar weer in te ruilen voor een honkbalknuppel.

Gisteren heeft Nintendo in San Francisco aangekondigd dat Super Mario Sluggers (voorheen Super Mario Stadium: Family Baseball) aankomende herfst in Noord-Amerika wordt uitgebracht. De kans is dus groot dat Super Mario Sluggers ook rond deze tijd in Europa wordt uitgebracht. En dat is niet alles.

Verwacht straks geen kopie van de honkbal versie op Wii Sports, maar een game met meer diepgang en gameplay elementen. Zo zul je moeten rennen langs alle honks en kan je het slaan en pitchen beter beïnvloeden met de Wii Remote.

Een officiële datum is dus nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte hier bij Gameliner.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer