Mario gaat honkballen op de Wii

Sportman Mario Bros heeft het maar druk. Vanaf vandaag racet deze vriendelijke loodgieter weer samen met al zijn vrienden op de nieuwste circuits rond in zijn snelle kart om deze vervolgens over een half jaar weer in te ruilen voor een honkbalknuppel.

Gisteren heeft Nintendo in San Francisco aangekondigd dat Super Mario Sluggers (voorheen Super Mario Stadium: Family Baseball) aankomende herfst in Noord-Amerika wordt uitgebracht. De kans is dus groot dat Super Mario Sluggers ook rond deze tijd in Europa wordt uitgebracht. En dat is niet alles.

Verwacht straks geen kopie van de honkbal versie op Wii Sports, maar een game met meer diepgang en gameplay elementen. Zo zul je moeten rennen langs alle honks en kan je het slaan en pitchen beter beïnvloeden met de Wii Remote.

Een officiële datum is dus nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte hier bij Gameliner.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?