Mario Fandag in Bobbejaanland

Vanaf 11 juni kunnen we weer genieten van een nieuwe Mario game. Super Mario Galaxy 2 zal dan namelijk in Europa gaan verschijnen en om dat te vieren organiseert Nintendo een speciale Mario Fandag in Bobbejaanland. Dus houd 5 juni vrij, want dan zijn er leuke Mario activiteiten in Bobbejaanland.

• Meet & Greet met Mario
• Mario speurtocht
• Een wedstrijd waarmee je kans maakt op geweldige prijzen zoals een Wii spelsysteem met uiteraard het nieuwe spel Super Mario Galaxy 2, een abonnement voor Bobbejaanland, prachtige give - aways en meer.
• Probeer als eerste Super Mario Galaxy 2 uit.

De toegangsprijs zal overigens worden gehalveerd. In plaats van 31 euro bètaal je dus 15,50. Je kunt zelf een gratis kaartje krijgen. Winkels zoals Wehkamp en Bol geven namelijk gratis kaartjes weg waarneer je een Mario game koopt. Mocht je zelf kaartjes willen bestellen dan kan dat hier.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?