Mario en Sonic trekken de ski's aan

De geruchten over een mogelijk vervolg van Mario & Sonic op de Olympische Spelen kunnen stoppen, want vandaag heeft SEGA officieel bekendgemaakt dat eind dit jaar Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen gaat verschijnen. Vlak voor de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver, begint de strijd weer tussen de oude rivalen.

Op welke onderdelen Mario en Sonic in deze game zullen strijden is niet bekendgemaakt, maar SEGA heeft wel alvast verklapt dat het Wii Balance Board ondersteund gaat worden.

Van het eerste Mario & Sonic op de Olympische Spelen werden er wereldwijd tien miljoen exemplaren van verkocht, dus een vervolg kon eigenlijk ook niet dan uitblijven.

Eind dit jaar verschijnt Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen op de Nintendo Wii en Nintendo DS.

Lees hier de review van het eerste deel op de Nintendo Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?