Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Party
  • Gameliner score

Mario en Sonic naar de Winterspelen?

Het is nog niet officieel bevestigd door SEGA, maar in een Spaans Nintendo blad staat een item over een nieuwe Mario en Sonic game voor de aankomende Winterspelen in 2010.

De kans is best groot dat deze game er aan gaat komen, want de voorganger Mario & Sonic op de Olympische Spelen was, qua verkoopcijfers, een enorm succes.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen verscheen vorig jaar op de Nintendo DS en Wii. De review van de Wii-versie kan je hier nalezen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?