Check hier alle PlayStation State of Play content

Mario en Sonic in strijd vanaf 16 oktober

Al iets goed loopt (of verkoopt), moet je er niet mee stoppen. Zo denkt ook SEGA en dan voornamelijk over de strijd tussen de twee gamelegendes Mario en Sonic. Vanaf 16 oktober is het tweede deel in de competitieve strijd tussen deze twee makkers verkrijgbaar.

In Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen worden de olympische sporten nagedaan tussen Mario, Sonic en nog een hele batterij aan personages op de Nintendo Wii en Nintendo DS. Ongetwijfeld zullen er weer miljoenen exemplaren over de toonbank gaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?