Maneater
  • ONTWIKKELAAR Tripwire Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 mei 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Maneater krijgt gratis next gen upgrade

De actie/RPG Maneater krijgt een gratis upgrade naar de volgende generatie consoles als je de game al bezit op de huidige generatie. Dit laat Tripwire Interactive weten via de onderstaande afbeelding.

Dit betekent dat eigenaren van Maneater binnenkort kunnen genieten van een flinke grafische update, mits ze de Xbox Series of PlayStation 5 in huis hebben. De haaiengame gaat draaien op een 4K resolutie met 60FPS. Naast deze boost in stats, krijgt Maneater ray-tracing. De PlayStation 5 kan optimaal gebruik maken van de upgrade, omdat de controller ook nog eens een impact gaat hebben. Voor mensen met een krachtige pc is er echter hoopvol nieuws. Tripwire Interactive laat weten dat ergens in vroeg 2021 er een grafische update komt. Bekijk hier de review van Maneater.

Maneater next gen upgrade

Maneater is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is te spelen op de Xbox Series en PlayStation 5 wanneer die consoles lanceren in november.

BRON Tripwire Interactive

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?