Man verwijt Silent Hill voor stroomstoring ziekenhuis

Onlangs veroorzaakte een 35 jarige man een stroomstoring in het Sophia ziekenhuis in Zwolle, Nederland. Hij was er namelijk heilig van overtuigd dat hij in zich in de game Silent Hill bevond.

De man stapte op Koninginnedag in de kelder van het ziekenhuis en zorgde voor een 45 minuten durende stroomstoring. Hij dacht dat hij door het indrukken van knopjes en het overhalen van hendels een puzzel moest oplossen en hiermee een tandenborstel kon winnen.

Gelukkig voor de man is hij vrijgesproken, omdat er geen sprake van opzet was...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?