Man trouwt gamekarakter

Een Japanse gamer is afgelopen week getrouwd met zijn favoriete gamekarakter. De gamer was zo verliefd op Nene Angasaki uit de datingsimulator Love Plus dat hij opzoek is gegaan naar een ambtenaar die hem en zijn virtuele vriendin in het echt wou verbinden.

De simulatie van het daten met Nene Anegasaki moet wel erg overtuigend zijn geweest om de gamer zover te krijgen. De Japanse gamer zal wel teleurgesteld zijn geweest toen hij hoorde dat het huwelijk niet rechtgeldig was.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?