INSIDE

  • Ontwikkelaar Playdead
  • Eerste releasedatum 29 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Indie
  • Gameliner score

Makers van LIMBO kondigen nieuwe titel aan

Ken je Limbo nog? De puzzel-platformer waarin je als klein jongetje door een spookachtig bos dwaalt en op zoek naar je zus bent? De makers hebben tijdens de conferentie van Microsoft een nieuwe titel aangekondigd, namelijk Inside. Over Inside is weinig informatie gedeeld, maar de releasedatum is al bekend. Inside is vanaf 29 juni verkrijgbaar voor de Xbox One en vanaf 7 juli via de Steam Store.

De onthulling van Inside wordt gevierd met een fijn cadeautje, Limbo is namelijk gratis verkrijgbaar totdat Inside in de winkels ligt. Het lijkt voor alle Xbox One-spelers te zijn, dus niet alleen voor de Gold-leden.

BRON YouTube
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?