INSIDE

  • Ontwikkelaar Playdead
  • Eerste releasedatum 29 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Indie
  • Gameliner score

Makers van LIMBO komen met INSIDE

Ontwikkelaar Playdead heeft een tijdje terug flink wat krediet opgebouwd met het uitbrengen van platformer LIMBO. Zowel de versie voor de PC als de versie voor de PlayStation 3 kreeg van ons het maximale aantal sterren. Playdead heeft nu tijdens de persconferentie van Microsoft een nieuwe platformer aangekondigd, met de naam Inside.

Net als in LIMBO speel je in Inside met een klein jongetje dat zich - op het eerste gezicht - alleen moet redden in een wereld vol met gevaren. In tegenstelling tot het compleet zwart-witte LIMBO heeft Inside van de ontwikkelaars wel kleur meegekregen. Voor een idee van de sfeer in de game kun je de onderstaande trailer bekijken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?