Makers van BioShock zijn bezig met nieuwe game

BioShock 2 is nog niet uit of de makers zijn alweer begonnen met een nieuwe game. Veel is er echter nog niet bekendgemaakt door 2K Boston. Zelfs niet de titel.

Het enige wat iemand van 2K Boston heeft gezegd, is dat het een compleet nieuwe actie game wordt en in plaats van een uitgebreide singleplayer mode zoals bij BioShock zal deze game zich veel meer gaan richten op de Multiplayer modus.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?