Makers Battlefield 1942 komen met nieuwe telg

De makers van Battlefield 1942 en 2142 hebben niet stilgezeten en eens nagedacht over de frustraties van de casual gamer in online shooters. Battlefield Heroes is dan ook niet serieus te noemen, en spreekt vooral de gamer aan die niet constant gepwnd wil worden door een obsceen pubertje die volledige 40-urige werkweken in het spel heeft zitten.

Beloofd worden een systeem waarmee de spelers op skill in een match worden gezet, veel lollige actie en een engine die nog wel wil draaien op de laptop van je oma.
Het beste aspect van deze shooter is dan nog wel de extreem lage prijs: gratis!

Het filmpje op onderstaande site zal alles verder uitleggen:

http://www.battlefield-heroes.com/

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?