Deltarune

  • Ontwikkelaar Toby Fox
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2018
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Maker van Undertale brengt mysterieuze nieuwe game Deltarune uit

Fans van de geprezen Indie-titel Undertale hebben de cryptische tweets van maker Toby fox de afgelopen twee dagen natuurlijk nauwlettend in de gaten gehouden. Gisteren werd dan eindelijk zijn nieuwe project Deltarune onthuld en het is net zo mysterieus als de tweets zelf.

De tweets van Toby Fox leiden uiteindelijk naar een mysterieuze website. Op deze website staan in het Engels en in het Japans een aantal waarschuwingen, waarna je de mogelijkheid krijgt een programma te downloaden. Het gedownloade programma, met de naam SURVEY_PROGRAM.exe, blijkt na installeren en openen Deltarune te zijn. Deltarune is een speelbare game met personages die bekend zijn uit Undertale. Of Deltarune een Undertale opvolger is of slechts een teaser voor iets groters, is nog niet geheel bekend. Tijd om de Twitterpagina van Toby Fox weer in gaten te houden.

Deltarune1

Deltarune is vanaf nu gratis te downloaden voor pc en MacOS.

BRON Toby Fox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?