Major Nelson toont nieuwe Xbox Dashboard

Tijdens de E3 van dit jaar werd bekendgemaakt dat er een nieuw Dashboard aan zit te komen voor de Xbox 360. Dit dashboard zal sneller en beter werken. Ook zal het de concurrentie opnemen tegen Nintendo en Sony. Dit doen ze met hun Avatars.

Major Nelson liet vandaag een nieuwe feature zien van het nieuwe Dashboard. Zo zal het Games Played gedeelte een stuk overzichtelijker zijn. Je ziet direct wat je hebt gespeeld de laatste tijd. Je kan ook sneller bij je achievements lijsten komen.

Het is nog niet precies bekend wanneer we gebruik kunnen maken van het nieuwe Dashboard. Er gaan geruchten dat het in de Fall Update komt te zitten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?