Check hier alle PlayStation State of Play content

Majin And The Forsaken Kingdom krijgt releasedatum

Met de game Majin and the Forsaken Kingdom komt Namco bandai eindelijk met een Engelse versie van Majin: The Fallen Realm, die ook in Europa voor op de PS3 en Xbox 360 zal gaan verschijnen. Namco Bandai had echter nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar inmiddels weten we dat de game op 26 november uitkomt.

In deze game zal je aan de slag gaan met een jonge buitenstaander die een koningrijk gaat onderzoeken die door een duistere kracht is overgenomen. Hier ontmoet hij Majin, een enorme reus die in de game je compagnon zal zijn.

Zo kan je als speler verschillende obstakels en tegenstanders neerhalen met brute kracht of met de sluwheid van de hoofdpersonage. Namco Bandai probeert zo een ideale mix te maken tussen coöperatieve actie en sluipwerk.

De game zal overigens ruim 30 uur gameplay met zich meebrengen. Daarnaast zal de game worden ontwikkeld door het Game Republic team. Dit team heeft er ook voor gezorgd dat de game Folkore nu al weer een tijdje verkrijgbaar is voor de PS3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?