Maid of Sker
  • ONTWIKKELAAR Wales Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Horror, Survival
  • GAMELINER SCORE

Maid of Sker gameplaytrailer vol muziek

Tijdens de Future Games Show hebben we al even kunnen griezelen met Maid of Sker, maar de nieuwe gameplaytrailer doet er nog een schepje bovenop.

Maid of Sker is een horror-game gebaseerd op meerdere Welshe volksverhalen. Het afgelegen hotel waar je in terechtkomt zit vol met monsters die doof zijn. De nieuwe gameplaytrailer laat dan ook zien hoe je moet omgaan met deze vijanden. Zo moet je de handen voor je mond slaan om het geluid van je ademhaling te dempen. Mocht dat niet lukken dan is het wapen dat een sonische golf uitstoot je grootste vriend. Ondertussen moet je ook nog objecten vinden en puzzels oplossen. Dit alles wordt getoond terwijl er een vrouw aan het zingen is.

Maid of Sker verschijnt op 28 juli voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?