Maid of Sker gameplaytrailer vol muziek

Geplaatst: 4 juli 2020 14:50

Tijdens de Future Games Show hebben we al even kunnen griezelen met Maid of Sker, maar de nieuwe gameplaytrailer doet er nog een schepje bovenop.

Maid of Sker is een horror-game gebaseerd op meerdere Welshe volksverhalen. Het afgelegen hotel waar je in terechtkomt zit vol met monsters die doof zijn. De nieuwe gameplaytrailer laat dan ook zien hoe je moet omgaan met deze vijanden. Zo moet je de handen voor je mond slaan om het geluid van je ademhaling te dempen. Mocht dat niet lukken dan is het wapen dat een sonische golf uitstoot je grootste vriend. Ondertussen moet je ook nog objecten vinden en puzzels oplossen. Dit alles wordt getoond terwijl er een vrouw aan het zingen is.

Maid of Sker verschijnt op 28 juli voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Maid of Sker

Series

-

Uitgever

Wales Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Wales Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord