Dead or Alive 6

  • Ontwikkelaar Tecmo
  • Eerste releasedatum 1 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Fighting
  • Gameliner score

Mai Shiranui en Deluxe Demo onthuld voor Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 is slechts twee weken van ons verwijderd, maar er is genoeg tijd voor meer onthullingen. Tijdens EVO Japan maakte ontwikkelaar Koei Tecmo namelijk bekend dat Mai Shiranui aan het roster is toegevoegd en er binnenkort een Deluxe Demo speelbaar is.

Mai Shiranui komt als gastpersonage naar Dead or Alive 6. In samenwerking met The King of Fighters XIV komen Mai en nog een ander personage uit die game naar de nieuwste Dead or Alive. Mai en het andere King of Fighters-personage zijn onderdeel van Season Pass 1, dat te verkrijgen is ten tijde van de release van Dead or Alive 6. Naast twee nieuwe personages uit The King of Fighters bevat Season Pass 1 ook meer dan zestig nieuwe outfits. Naast de aankondiging van een nieuw personage, heeft Koei Tecmo ook een Deluxe Demo aangekondigd. Deze speelbare demo is exclusief voor PlayStation Plus-leden en Xbox Live Gold-leden. De Deluxe Demo is speelbaar vanaf 22 februari tot en met 24 februari. Je kunt in de Deluxe Demo alle personages die op release beschikbaar zijn, uitproberen in zowel singleplayer als online multiplayer matches.

Dead or Alive 6 Mai Shiranui

Dead or Alive 6 komt 1 maart naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Deluxe Demo is van 22 februari tot en met 24 februari speelbaar voor PlayStation Plus-leden en Xbox Live Gold-leden.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?