MAG toont live gameplay

MAG werd voor het eerst laten zien op de E3. MAG is een gigantische online game die het toelaat om met 256 mensen tegelijk te spelen. We zien in de trailer hoe het gevecht eruit ziet.

De maps zijn gigantisch in MAG. We zien een oliedepot in deze map. De game ondersteunt voertuigen. We zien helikopters, APC, en airstrike vliegtuigen. Tactiek is erg belangrijk bij de game. Je kan niet zomaar rechttoe rechtaan aanvallen. Je moet teamwork gebruiken om de vijand te verslaan. MAG verschijnt deze herfst exclusief op de PlayStation 3

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?