MAG bèta niet voor iedereen

De nieuwe topper van Sony, MAG, schept niet alleen grote verwachtingen, maar is ook een gewaagd project. Een game die je met 256 man online kunt spelen moet natuurlijk wel online goed draaien.

Sorry to pee on your proverbials all, but MAG is likely to be tested by the bèta Trial community only in Europe. If plans change then you'll be made aware of how you can register, but I just don't want people getting their hopes up unnecessarily

Hijima, de Europese franchise manager van MAG wil alles goed getest hebben. Daarom is de bèta van MAG enkel voor een selectieve groep bestemd, het gaat hier om mensen die aangesloten zijn bij de Europese bèta Trial community.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?