Mafia III
  • ONTWIKKELAAR Hangar 13
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 oktober 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Mafia III ontwikkelaar opent nieuwe studio voor nieuwe game

De ontwikkelaar achter Mafia III hebben in Engeland een kleine studio overgenomen. Vreemd is dit niet, omdat beide eigenaren elkaar kennen. Zij hebben met elkaar gewerkt voor een andere game Split Second.

2K wilde namelijk het team uitbreiden van ontwikkelaar Hangar 13. De reden van deze uitbreiding heeft te maken met dat zij een nieuwe AAA-game in ontwikkeling hebben, die wellicht binnenkort bekendgemaakt gaat worden. De game wordt in Engeland ontwikkeld, maar daar bleek de capaciteit te klein te zijn. Bovendien was na het sluiten van Black Rock geen grote studio meer aanwezig in de stad Brighton wat destijds tot veel ontslagen heeft geleid.

onbekend

Interessant is om over te discussiëren wat voor game er dan in ontwikkeling moet zijn. Wordt dit een nieuwe deel in de Mafia-reeks? Of gaan we een volledig nieuwe IP krijgen aangezien er gehint wordt naar een AAA-game? Wat denken jullie?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?