Check hier alle PlayStation State of Play content

Mafia II geïnspireerd door Gears of War

In een interview heeft Denby Grace van 2k laten weten dat de gameplay gebaseerd is op spellen als Gears of War en Uncharted. Of dit een goed of slecht iets is zullen we moeten afwachten tot de game uit is op 23 april, dit jaar.

Hieronder het fragment van het desbetreffende interview:

We have really honed our gun play mechanics against games such as GOW2 and Uncharted making them the benchmark we set for ourselves for our combat encounters and it shows; Mafia II really stands out in this area.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?