Mafia: Definitive Edition
  • ONTWIKKELAAR Hangar 13
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Mafia: Definitive Edition uitgesteld naar september

Vanwege de coronacrisis zijn er een hoop aantal games uitgesteld. Dit keer is Mafia: Definitive Edition de dupe van de pandemie.

Mafia: Definitive Edition is al een tijd aangekondigd en stond gepland voor 28 augustus 2020. Vandaag is op Twitter bekendgemaakt dat de game wordt uitgesteld naar september. De reden voor het uitstel komt door opgelopen vertraging vanwege de coronacrisis. Gelukkig hoeven we maar een maand langer te wachten. Ook verschijnt de gameplay van Mafia: Definitive Edition op 22 juli 2020.

Mafia: Definitive Edition is uitgesteld naar 25 september 2020.

BRON Mafia: Trilogy

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?