Check al onze gamescom content hier!

Mafia 2 vanaf vandaag verkrijgbaar

Vanaf vandaag kun je je vol overgave storten in de wereld van de georganiseerde misdaad. Mafia 2 speelt zich af tijdens de jaren '40 en '50 in Empire Bay, een typische Amerikaanse stad uit die tijd.

Je bent het middelpunt van alle actie, schietpartijen en heftige achtervolgingen.

Mafia 2 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Wij zijn al een paar dagen bezig met de game. Lees er alles over binnenkort in de review.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?