Check al onze gamescom content hier!

Mafia 2 uitgesteld naar derde kwartaal

Mafia 2 is uitgesteld en verschijnt nu ergens tussen 1 augustus en 31 oktober 2010. Dat heeft Take Two tijdens een financiële bespreking bekendgemaakt.

Mafia 2 gaat zich afspelen in Empire Bay in een setting van de jaren '40 en '50 van de vorige eeuw. Lees meer over het verhaal in onze preview.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?