Check hier alle PlayStation State of Play content

Mafia 2 toch niet zo revolutionair

Als we het magazine 'Xbox World 360' mogen geloven zal Mafia 2 niet heel revolutionair zijn, maar wel een hele toffe game worden. Dit verteld het magazine in zijn preview.

Mafia 2 zal qua grootte ongeveer een derde zijn van Liberty City uit GTA IV.

Mafia II isn't the revelation in sandboxers that some were perhaps expecting. The good news, though, is this: it's bloody brilliant. It looks a million bucks, plays well and - if the spanking first game is any indication - will combine genuinely memorable missions with a thrilling Mafia yarn worthy of Scorsese himself.

De ontwikkelaar 2K Games heeft aangegeven dat een kleinere omgeving niet zoveel uitmaakt. Hierdoor kan het ontwikkelteam meer tijd stoppen in het het bijschaven van de wereld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?