Mafia 2 laat zich zien

Aan het einde van de zomer van dit jaar kunnen we weer aan de slag met een nieuwe Mafia game. Mafia 2 zal namelijk op 28 augustus in Europa gaan verschijnen voor op de pc, PS3 en Xbox 360. Echt veel hebben we nog niet van de game gezien, maar gelukkig verscheen vandaag de Made Man Trailer.

In de game Mafia 2 probeert Vito zich op te werken in de Italiaanse onderwereld van de jaren vijftig. Voor Vita gaat niets te ver. Voor drive-by shootings, bloedige executies en intimidatie draait hij zijn hand niet om. Hij moet zich tenslotte bewijzen bij de hoge heren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?