Mafia 2 alleen 3D voor de pc

Zojuist heeft 2K Games laten weten dat Mafia 2 alleen 3D krijgt voor de pc. De console zal deze 3D functie niet bevatten.

De uitgever geeft aan dat de functie voor 3D technologie voor de consoles veel te laat is gekomen. Voor de pc-versie heeft nVidia hardware beschikbaar gesteld, waardoor 2K Games deze versie wel 3D-ondersteuning kan geven.

2K Games sluit niet uit dat we in de toekomst, middels DLC bijvoorbeeld, wel 3D mogelijkheden kunnen krijgen voor de console.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?