MadWorld ontwikkelaar wilt nieuwe Star Fox maken

De game director van Bayonetta, MadWorld en Okami, Hideki Kamiya, wilt graag een nieuwe Star Fox maken. Op zijn Twitter-account flirt Kamiya openlijk met Nintendo.

I want Nintendo's staff to come to Platinum, stick guns at us and tell us 'You guys make a new Star Fox.

In eerdere interviews gaf Nintendo's Shigeru Miyamoto aan om nieuw leven in de Star Fox serie willen in te blazen. Of dit nu ook echt gaat betekenen dat Platinum Games een nieuwe Star Fox voor de Wii gaat maken, zullen we dus nog even moeten afwachten.

In 2007 verscheen de laatste Star Fox op de Nintendo DS. De kreeg als titel Star Fox: Command.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?