MadWorld

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Mad World verschijnt niet overal

Het bloederige Mad World, ontwikkelt door Platinum Games, zal door het grove geweld niet overal verschijnen. In landen als Duitsland en Oostenrijk gaat de game niet verschijnen en zelfs Japan, bakermat van Platinum Games en uitgever SEGA, vindt Mad World te gewelddadig.

In de rest van de wereld wordt Mad World door de ESRB van een leeftijdskeuring voorzien.

Voor de aankomende Tokyo Games Show is SEGA dan ook niet van plan om Mad World mee te nemen.

Pas als Mad World in Noord-Amerika is uitgekomen gaat SEGA nadenken over een eventuele Japanse versie. Deze zal dan wel een stuk minder gewelddadig zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?