Machinarium: Collector's Edition aangekondigd

Er is een Collector's Edition voor de pc point-and-click game Machinarium aangekondigd. Machinarium was tot heden alleen te koop via het digitale distributie systeem van Steam, maar vanwege de goede verkoopcijfers van de game is deze versie binnenkort ook te koop in Engeland voor £19.99. Wanneer de game in Nederland uitkomt en wat de prijs voor ons zal zijn is nog niet bekend.

Wat zit er zoal in de Collector's Edition?
- Guide van 54 pagina's
- Poster
- Concept art boekje
- Soundtrack CD met extra bonus nummers

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?