Mac-gebruikers krijgen er twee games bij

Wie op een Mac werkt, weet dat er niet zo veel games voor verschijnen als voor de Windows-pc. Toch is er goed nieuws voor de Apple-aanhang, want er komen twee games hun kant op.

De games waarover we het hebben zijn Call of Duty 4 en Spore. Vanaf mei zal het eerste Call of Duty 4-geweld op het OSX te horen zijn. Wanneer Spore de Mac-gebruikers mag verblijden is nog niet duidelijk.

Wel weten we dat Spore omgezet zal worden met behulp van de Cider-technologie. Deze manier maakt het relatief simpel om games aan te passen voor het OSX van de Mac.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?