Super Smash Bros. Brawl

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Maarliefst 44 personages in Brawl

Volgens bronnen zou een screenshot zijn gelekt dat er 44 personages zichtbaar waren in Super Smash Brothers Brawl, de nieuwste versie voor de Wii. We kennen al een paar personages door de updates die vaak komen. Er zijn er pas 25 officieel aangekondigd. In deze screenshot zien we een hoop nieuwe personages. Onder andere Baby Bowser, King K Rool, Krystal en Ganondorf.

Wat denken jullie? Is dit echt of is het allemaal maar een beetje nep? Oordeel zelf!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?