Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Maar twee maps voor Battlefield Heroes

Battlefield Heroes, de cartoony game die gratis zal worden aangeboden, zal bij de release slechts twee maps bevatten. Dit maakte ontwikkelaar DICE bekend. Omdat er in de andere Battlefields volgens de ontwikkelaar ook vaak maar een paar maps populair zijn, zal de ontwikkelaar geen overbodig werk steken in omgevingen die toch maar weinig gezien zullen worden.

In plaats daarvan zal DICE, naar eigen zeggen, meteen de twee beste maps maken. De ene map zal zich richten op gevechten met het gebruik van voertuigen, de andere map zal zich richten op de 'wandelaars' onder de soldaten. DICE zal vervolgens vanaf de release bijhouden wat het populairst is. Met behulp van de resultaten daarvan zal bepaald worden wat voor nieuwe maps er na de release komen.

Omdat bekend is dat Battlefield Heroes zelf gratis is maar er voor extra's waarschijnlijk betaald zal moeten worden, zit er een grote kans in dat de extra maps niet gratis zullen zijn. Of dit ook werkelijk zo is kunnen we niet met zekerheid te zeggen, omdat dit noch bevestigd is door ontwikkelaar DICE noch door uitgever Electronic Arts.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?