Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Maak muziek op je Nintendo DS

Binnenkort komt er een nieuw stukje hardware voor je Nintendo DS, namelijk de KORG DS-10. Het is een complete synthesizer, waarmee je zelf muziek kunt gaan maken en opnemen. Via het touchscreen van je DS kun je alle functies die het apparaatje biedt makkelijk bedienen.

Deze KORG DS-10 is afgeleid van de KORG MS-10, ook een synthesizer, maar dan voor normaal gebruik. Met deze DS versie worden de functionaliteiten overgeheveld naar de handheld. We kunnen dit mooie stukje gereedschap verwachten op 10 oktober 2008.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?