Maak maskers en armors voor Army of Two: The 40th Day

EA komt met iets leuks. We kunnen namelijk onze eigen maskers en schouder armors maken voor in de game Army of Two: The 40th Day. Natuurlijk heb je daar wel wat uitleg voor nodig en die kun je op de Army of Two site vinden.

Aangezien de game nog niet te koop is, kun je jouw zelfgemaakte masker en schouder armor opslaan en wanneer je de game in handen hebt downloaden. Deze kun je dan vervolgens op de gezichten van Rios of Salem plaatsen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?